AI-Sonic BMW-SW8

349,00  sis. alv 24%

Kaiuttimen tyyppi 8″ basso
Tehonkesto 120W/rms
Impedanssi 2 Ω
Herkkyys 89dB (1W/1m)
Fs 59Hz
Qts 0.78
Vas 16.4L
Puhekelan halkaisija 2″

Kuvaus

AI-Sonic BMW-SW8 Pari / pair

Tämä tuote on BMW miehen / naisen märkääkin märempi päiväuni!…

Käy KAIKKIIN BMW- ja Mini-malleihin joissa löytyy penkkien alla paikat 8″ bassokaiuttimille!…

2016 – erinomaisuuden tavoittelu.
Suunnitellaan erinomainen bassokaiutin joka on hinnaltaan kohtuullinen. Ja sopii Plug&Play-tyyliin BMW-autojen penkkien alla oleville alkuperäisille kaiutinpaikoille. Parin vuosikymmenen kokemus muiden laadukkaiden kaiutinvalmistajien tuotteista auttoi ymmärtämään miten pienilläkin yksityiskohdilla on lopputulokseen suuri vaikutus.

2017 – testaus ja viimeistely.
Tuotekehitys oli edennyt niin pitkälle että raakaversio lopputuotteesta oli olemassa. Näillä kaiuttimilla varustetulla autolla osallistuttiin EMMA:n ( European Mobile Media Association ) autohifikilpailuihin luokassa Master OEM. Tuloksena oli Suomen Mestaruus. Loppuvuoden ajan kaiuttimen yksityiskohtia viilattiin paremmiksi ja tuotetta viimeistellymmäksi ja valmiiksi tuotantoon. Pyrkimys kohti parasta mahdollista lopputulosta hintaluokassaan sai aikaan kaiuttimen nimeltään Four Audio SW8-BMW.

2018 – kohti parasta.
Erinomainen kaiutin oli nyt valmis tuotantoon ja sen pohjalta otettiin seuraava askel. Kohti parasta. Markkinoiden parhaiksi todetut runko, kartio ja yläripustus ovat samat kuin Four Audio SW8-BMW kaiuttimessa. Vielä paremman voimakertoimen ja kartion kontrollin saavuttamiseksi magneetti vaihdettiin tuplamagneetiksi. Vielä matalammalle ulottuva bassotoisto saatiin aikaan alaripustuksen parannuksilla. Alemmas ulottuva toisto vaatii lisää liikerataa ja tehonkestoa. Näitä ominaisuuksia saatiin puhekelaan tehdyillä muutoksilla. Näin valmistui AI Sonic BMW-SW8.

2019 – erinomainen ja paras. Valmiina.
Jäljellä on enää valinta. Haluatko erinomaisen bassotoiston kohtuulliseen hintaan? Vai sen parhaan mahdollisen? Valitsit kummin tahansa, saat taatusti rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

AI-Sonic BMW-SW8

Yhteystiedot
YouTube

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.